Taas käytiin koettamassa, paikkana jälleen Maltsu, kuten viimeksikin, mutta järkkääjinä tällä kertaa AST. Viime viikolla ollaan treenattu _vähän_. Lenkillä kaukoja, pari l-tuloa ja vähän seuraamista.. Lahjattomat treenaa, vai miten se meni? ;) Ilmeisesti olemme lahjattomia, koska meidän _pitäisi_ treenata. Oma ryhmämme alkoi klo 13.30 tjsp. Me oltiin oman ryhmämme ekoja.. Ennen kehää otin vähän seuraamista, pienen noudon ja yhden kaukojen istumisen.. Sää oli tällä kertaa mainio: lämmin, muttei kuuma. Oman mausteensa soppaan toviat skeittaripojat: kentän vieressä oli nääs skeittipark.Onneksi reilusti suurin osa sieti skeittarit hyvin. Taigaa ei kiinnostanut ollenkaan :)

p-makuu: oli vähän poissaolevan oloinen ennen käskyä.. Meni maahan ja pysyi siinä.Nousi ekalla käskyllä ylös.Ei ihmeempää 10.

Sitten rynnistin hakemaan noutokapulaa ja viritin vähän Taigaa.. Kehään menikin reippaasti ja seuraaminen lähti käyntiin.. Eka pysähdys tuli kolmen askeleen jälkeen..Vähän haki, mutta istui sitten. Seuraaminen jatkui ok, vasuriin käännös ihan ok ( tjaah..).Juoksuosuus parempi kuin viimeksi. Kävelyssä luulin ensin että kehän reuna tulee vastaan, joten hidastin vähän kulkuani, ennen kuin tajusin, että kehää on vielä "jäljellä"..Sitten ei T enää oiekin pysynyt mukana..Pysyi se siinä vieressä, mutta haahuili vähän. Perusasentoa ei meinannut löytyä..Istui hitaasti. Täsykäännös huono ja vika perusasento ihan kateissa..Plääh! 7 irtosi tästä uinailusta.. Hemmetin hemmetti! Ei voi olla tyytyväinen. Itsekin kannattaa kuunnella vain sitä liikkuria, eikä alkaa arvioimaan kehän kokoa..

Liikkeestä maahanmeno: seuraaminen huonoa, maahanmeno hyvä.Nousi hitaahkosti istumaan.. 8.Pettymys tämäkin.

L-tulo: vaikeaa saada perusasentoon vierelle..jostain se paine taas pukkasi päälle :-/ Itkut! Nooh, jäi se sinne istumaan ja lähti hyvin likkeelle.Pysähtyi ok, mutta mielestäni vieläkin paremmin voisi pysähtyä. Loppu hyvin, sivulle tulossa haukahti taas. Tuomari sanoi rokottaneensa haukkumisesta. 9

Seisominen: Parempaa seuraamista nyt, jäi hyvin, istui hyvin 10. :)

Noutaminen: vaisuhko taas perusasentoon tullessa.. Lähti hyvin ekalla käskyllä kapulalle, vähän hitaasti tarttui, mutta palautti laukalla. Toi hyvin eteen ja jopa siinä itse tuli hieman lähemmäs :)) Hyvä luovutus ja haukahduksella sitten sivulle. 9. Tää oli hyvä! Paitsi se haukkuminen

Kaukot: meni ok maahan, nousi ekan hyvin.Taas oli sama liikkuri kuin viimeksi, joten välit käskyjen välillä olivat pitkät. Tätä kyllä oltiin treenattukin! Tokaan istumiseen tarvitsi toisen käskyn..Maahan taas hyvin, muttei noussut sieltä perusasentoon kuin kolmannella käskyllä.. Voi aivo! 7 irtosi, mikä oli _aivan_ liikaa.

Hyppy: hyppäsi hyvin, mutta ajautui taas aivan vinoon esteestä. Mutta: neitokainenpa kiersi _upeasti_ esteen ilman mun merkkejä ja tuli suoraan sivulle(!).. 9 tuli. Olen tyytyväinen koiran korjaukseen! Tosi upeeta!

kok.vaik: 8

En mä teidä mikä tuli taas.. Itselläni fiilis vähän lässähti seuraamisen jälkeen.. Kehän jälkeen leikittiin ja tehtiin vähän seruaamista ja kaukoja, eikä mitään onglemia. Iloista ja terävää tekemistä. Pitää nyt taas miettiä tätä meidän treenaamista..Syytä onkin, sillä pisteitä tuli 172 tällä suht "uneliaalla" suorituksella ja TK2-koulari siten siis.. Paljon on työsarkaa ennen VOI-luokan debyyttiä, mutta eiköhän tämä taas tästä, kun nyt koulukin lähtee käyntiin normaalisti ;) Taiga teki kyllä parhaansa tänään :) Olisi pitänyt ehkä treenata hieman enemmän :) Ai niin, nyt Taiga haukkui myös kerran tai pari liikkeiden välillä..Sitä se ei ole ennen tehnyt, liekö hihkui palkan perään vai mitäkö?