Vaikka tehtiin treenit illalla, trafiikkia piisasi ympärillä ihan kiitettävästi :). Otettiin ruutua, pyshtyvät liikkeet, avo-kaket sekä seuraamisen täyskäännös. Seuraamisen täyskäännös alkoi taas sujua :) nyt koira kääntyi jo hienosti paikallaan ympäri ja paikka säilyi tiiviisti vierellä. huomiota vielä omaan kääntymiseen, etten kaadu koiran päälle. Pysähtyvät: liikkeet menivät nappiin, ei sekoilua niissä. Maahanmenosta palkka istumaannoususta. Seisominen tehtiin kahdesti. Ekassa heitin palkan koiralle, tokassa hain vielä lisää terävyyttä ja jeesasin kädellä ja naksautin heti käskyn jälkeen. istumisesta vippasin rätinpätkän koiran taakse. Ihan jees :) Leikkiminen vähän virkamiesmäistä, suht kevyesti revittiin ja ravisteltiin. Nooh..;) Otettiin vähän myös peruuttamista: Taiga meinasi tarjoilla volttia takaperin ;) Sivuaskeleet menivät erinomaisesti :))

Sitten tehtiin kaukoja, palkkana pallo, joka oli ihan treenin aluksi laitettu ruudun taakse. Tosi hyvät kaukot lyhyeltä matkalta. Palkka multa istumisista. Vaihtelevat käskyjen välit, vähän nuuhki muualle, jos pidin pidemmän tauon. Huomion pitää kyllä pysyä koko ajan minussa, koska käsky voi tulla milloin vain ja jos koira ei keksity, se ei takuulla myöskään kuule käskyä. Pallo löytyi pienen haeskelun jälkeen. Ruutu oli taas vaisu..Pallolle pinkoi kyllä ihan jees, mutta jotenkin koko liike pitäisi nyt saada selkeästi johonkin uomaan. Siis jotkut raamit, miten hommaa viedään eteenpäin..Jos ruudussa on alusta ja nami, ei vauhtia ole kovin kummoisesti..Pallon kanssa tulee vauhtia. Äääh..pitää nyt meittiä tätä ja etsiä vanhat "ruutu-jutut" ja katsoa millaisilla treenillä olemme onnistuneet.

Kentän ohi kulki ihmisiä ja kora jatkuvasti. Välillä taiga katseli pitempään kenttien laidoille, mutta pikkuisella huomautuksella mielenkiinto palautui taas hommiin. Mutta: ei mitään merkkejä epävarmuudesta eikä pöhisemisiä :) hyvä homma :) Sunnuntaina MKK-ATD-haastekisaa varten yhteistreenit!! JEE! :) Tulee harvinaisen tarpeeseen :)