...siis omasta niskasta. Ilmoittautuminen syyskuun kokeeseen on lähtenyt.. Sen lisäksi elokuun lopulla on Piirimestikset, johon MKK piffaa osallistumisen.. Ja mitä tekevät Oona ja Taiga? Samoilevat metsässä, käyvät juoksulenkeillä, uimassa ja treenaavat iloisesti kerran viikossa.. Ei hemmetti. Tunnarikapuloita ei omisteta edelleenkään.

No: treenit, silloin kun ollaan treenatt, ovat menneet hyvin. Käyn läpi kaikki liikkeet

Paikallamakuu

Sujunut hyvin! Ollaan treenattu porukassa, ei ongelmia.

Seuraaminen

Vähäinen treenaaminen sopii tähän liikkeeseen. koira on ollut intoa täynnä kuin ilmapallo. Näkyy tosin ääntelynä liikkeessä.. Olen kyllä mielestäni saanut vinkumista karsittuakin. M-L:n kanssa tehty seuraamiskaavioita, pitkiä sellaisia, ja ne ovatkin olleet oivallisia harjoituksia :) Pysähdyksiin on täytynyt panostaa, nyt ne sujuvat ok. Käännökset ps. hyviä, samoin tempon vaihtelut.

Liikkeestä istuminen

Ei liikaa tät'äkään treenattu, mutta mielestäni sujuu hyvin. Käskyn aikana tapahtuva oma liikkuminen suurennuslasin alle

L-tulo

Takapalkka tässä ja tulosta on tullutkin. Lisäksi erillisiä juoksusta maahanmenoja treenattu. Edistystä on tässä liikkeessä tapahtunut.

Ruutu

Tämä on kanssa mennyt eteenpäin! Koko liikekin ollaan tehty ( kerran ;) ) ja treenattu eri osa-alueita. Hyvin menee! T hahmottaa ruudun hyvin, tosin tässä pitäisi treenata vielä enemmän vieraan tekemällä ruudulla. Pysähtyy hyvin ja menee maahan. Tulee hyvin seuraamaan :)

Kaukot

Uusi käsimerkki maahanmenoon on tepsinyt! Nyt treenin alla seiso-istu, istumisessa tulee välillä eteenpäin. Takapalkka käytössä tässäkin.

Noudot

Hyppynoutoa otettu n. kerran viikossa. No problemos, olen vahvistanut paluuhyppyä. Metsku entisensälainen. Tunnari sujunut luonnonkepeillä :)

Että sinänsä näyttäisi sujuvan kohtalaisesti :) Tuo tuskin riittää ykköseen, mutta tulos on jo tuollaisella suorituksella mahdollinen. Nyt vaan treeni-intoa!