Eli vietin viikonlopun kennelpiirin tiloissa TOKO-koulutusohjaajakurssilla. Kyseessä oli kurssin ensimmäinen osa, ensi kuussa on seuraava viikonlopun mittainen kurssi.Mielestäni kurssi oli varsin hyvä ja teoriaosuuksien lisäksi saatiin harjoitella ihan oikeilla koirlla ohjaajineen :) Kurssin vetivät ylituomarit Carina Ranne sekä Kaisa Lähdesmäki.

Ehdin myös treenata Taigan kanssa kotiuduttuani kurssilta. Otettiin hyppyä kujalla, eli roudasin sen pahvisen virityksen pihalle ;) Varsinaista ongelma kohtaan ollaan saatu purettua, mutta nyt oli havaittavissa epävarmuutta menohypyssä.Koira nyki paikallaan ja tarvitsi useita hyppykäskyjä.Tätä korjattiin sitten pallotreeneillä. Vähän huterasti hyppy on kasassa..Lisäksi otettiin viikonlopun aikana noutoa; edelleen tarvitsee avubn istuakseen lähemmäs..Muuten ok. Kaukoja myös, ekaa ekrtaa onnistui (sisällä) voikaukojen istu-seiso metrin päästä ;) Voitto se on pienikin voitto ;)

Maanantaina 26.3 otettiin kaikki liikkeet jossain muodossa. Seuraamista pikkupätkiä ja parit käännökset.Hyvin meni. Pysähtyvissä maahanmeno vino, muutoin kaikki ok.

Ruutu kaukaa pallolla. Meni ok, kaarsi vasemman kautta, muttameni kuitenkin etutolppien välistä sisään.Voisi jotain kujasysteemiä kehittää tähän avuksi.. Lähiohjaustreenit aivan metsästä..Taiga ei tuntunut ollenkaan hahmottavan ruutua lähempää..Keltaiset törpöt nurmipohjalla, liekö se vaikutti?

Luoksetulo ensin suorna, tuli täysillä, muttei pahemmin törmännyt. Sitten pysäytys pallon heitolla suoraan. Lopuksi sitten ensin pysähtyminen ja sitten heitto.Nämä sujuvat hyvin :)¨

Nouto ok, vähän riehuttiinkin kapulan kanssa.Tarttumisnpeus on selkeästi parantunut.Vähän lähemmas voisi istua, mutta tekeekin niin kun vähän auttaa..Harjoitellaan ruokakupin kanssa.

Kaukot vähän nihkeät..Kuitenkin ihan ok.Tehtiin pari toistoa ja sitten aina palkka.