Taiga pääsi mukaan kirjastoon kanssani. Voi olla kyllä tyytyväinen tyttösen käytökseen: kukaan ei varmaan edes huomannut sen olemassa oloa, niin hiljaisesti ja rauhallisesti neiti käyttäytyi :)

Kotona treenattiin siis kaukoja ja sitä noutoa.. Kaukoissa olen alkanut opettaa myös istumasta seisomaan nousua "Salmen tekniikalla" :) Hyvin on lähtenyt käyntiin, kunhan en villitse koiraa äärimmilleen.Rauhaa vain rauhaa, sehän se on se meidän kaukojen teema ;)  Avo-kaukoja lähieteäisyydeltä edelleen runsaasti palkaten. Tämä toimii jo ihan kivasti.Toistaiseksi ;) T vetää jo etujalat mukavasti rungon alle :) Nyt ollaan otettu myös peruutus mukaan: eli T peruuttaa eteisen toiseen päähän, josta sitten kaukot :) Peruuttaminen sujuu hienosti ja vaikutta oelvan Taigasta hauskaa :)

Noutoa jälleen kupin kanssa: edelleen saisi tarttua nopeammin kapulaan.Muutoin meni oikein hvyin: ote hyvä ja toi ripesäti ja tiiviisti. Illalla tehtiin myös eilisestä treneistä yli jääneiden juustonpalojen avulla noutoa: kehuin heti kun tarttui kapulaan. Vauhtia tulikin heti mukavasti koko liikkeeseen :) Tein muutaman toiston ja kaikki menivät kivasti! Lopuksi leikittiin vielä lelulla :)

Iltalenkille nappasin mukaan rätin pätkän ja tein parit seuraamispätkät: meni mukavasti :)