Vähän muisteltiin toko-juttuja. Aluksi kuitenkin siirtymisiä askeleen-parin verran. Kauehe loilotus päällä ja perusasento oli vähän hukassa.. Sitten seuraamsitä, tein paljon käännöksiä ja eneimmäkseen seuraminen oikin hyvää ja intensiiviistä. Alueella oli kuitenkin joku taksikuski tauolla ja ilmeisesti söi jotain tosi tuoksuvaa, kun Taigan nokka kohosi muutaman kerran korkeuksiin..Pakotteen jälkeen palkan täytyy tulla vieläkin nopeammin, nyt jäi välillä suulliseen kehuun. Mutta voi olla ihan tyytyväinen

Sitten ohjatun noudon muistelemsita tennsipallolloilla. Aluksi olin taas pallojen takan, koiraa vastapäätä ja ohjasin sieltä. Hyvin meni molempiin suuntiin. Sitten menin Taiga taakse, viistosti hieman siihen suuuntaan mihin aioin sen lähettää. Tämä oli selvästi uutta. pari ekrtaa oli menossa väärälle, mutta uskoi kun hihkaisin takaisin ja ohjasin toiseen suuntaan. Kuuntelee kyllä hyvin käskyjä ja seuraa käsimerkkiä, mtuta ei vielä oikein tiedä mitä se tarkoittaa..Toistoja.

Kaukoissa ongelmia..maasta istumaan nousussa koira tarjosi kaksi kertaa täydellisen seisomaannousun..Istumisasentokin on huono: etujalkojen pitäisi noustessa siirtyä taaemmas, muuten ei seisominen onnistu..Pitää treenata sisällä, lyhyellä matkalla.

Sivullesiirtymisessä eteenistumisessa myös ongelmia.Treenattiin siis sitä pelkästään, ei koko liikettä. Vaatii voimakkaankin vartaloavun tullakseen oikeaan paikkaan..pitää nyt alkaa tehdä tälle jotain.