Oli hieman vilpoinen keli, kun tuuli ja pakkastakin oli päälle kymmenen astetta, mtuta mitäpä tuo ei tennispallosta tekisi ;) Ei otettu mitään liikettä kisamaisesti.Luoksetulo otettiin suorana ja pysäytys sitten treenin lopuksi lyhtypylvään kierron yhteydessä.

Lämmittelyn jälkeen aloitin hupi-noudolla.Toisinsanoen palkkasin eteensitumisesta heittämällä noutokapula, jolla sitten vähän kisailtiin, Taigalla tuntui olevan hauskaa :)

Pysähtyvissä seisomisessa ongelmia.Ei taaskaan pysähtynyt kyllin ripeästi ja loppujen lopuksi steppailikin paikallaan..Tätä ei ole ennen tehnyt.No, otin hinan avuksi ja pysäytin avustamalla hieman hihnasta.Palkkasin pysymisestä.Onneksi sain onnistumisen loppuun.Sisällä tehtiin vielä ja silloin ei ongelmia.

Kaukoissa keskityttiin hauskanpitoon. Nyt menikin jo paremmin kuin parilla edellisellä kerralla.Olin lähietäisyydellä ja palkkasin pallolla. Sain sueita onnsituneita suorituksia :))Sisällä tehtiin myös: kauempaa ohjatessa nousu on edelleen vähän epäröivä, jää vähän puolittaiseen asentoon.

Luoksetulon stopit on hyvä ottaa tolpan kierrolla :) Ekalla kerralla jäi vähän pyörimään ja ihmettelemään että missä pallo: otettiin uusiksi ja nyt pysähtyi hyvin :) Muutoin luoksetulossa ei huomauttamista.