Tunnaria ollaan tehty vaihtelevalla menestyksellä. Oikea on kyllä aina noussut, mutta sitä on edellyttänyt, jos ei väärän nostelu, niin vähintään kapuloille törmäily vähän turhan vauhdikkaasti. Toissapäivänä nosteli mitä sattui. Eilen teki ekalla hyvin. Toistolla ( joita ) ei välttis tarvitsisi ottaa ollenkaan, onnsitui tökkäämään oikean kauemmaksi kasasta, mikä aiheutti hämmennystä. Olen kuitenkin luottavainen tämän liikkeen suhteen.Hosuminen vähenee treenillä.

Ruutu on aiheuttanut ajoittain harmaita hapsia, ajoittain pelastanut koko treenin ;) Munkassa M-L:n tekemä ruutu ja Taiga pihalla kuin lumiukko ja lnitulauta yhteensä ;) Ongelmana oli vielä kentänlaidalla olut reppu, jossa just laitoin kissanruokapalkan valmiiksi treenin loppua varten. Nenä veti enempi sinne. Lopulta se ruutukin löytyi. Eilen omissa treeneissä ruutu _aivan loistava_. Olen nyt ottanut heti alkuun tyhjiä ruutuja: normaalisitihan siellä om se boltsi odottamassa ( treenattu ruutuun hakeutumista. Pysähtymistä sitten toistoilla ). T on jo tottunut siihen, että tennari odottaa ja on vähän korvat sulki ruudussa. Kun kuuntelee, pysähtyy loistavasti. Välillä ennakoi maahanmenoa --> vahvistetaan seisomista. Hyvin myös ohjautuu riidun sisällä, vaikka en ole tätä juuri treenannut! Hieno homma! Onhan toki minun asiani pysäyttää koira oiekaan paikkaan. Olen palkannut myös maassa pysymisestä ja seuraamiseen tulosta. Ongelmana on nyt se, että 98% ruuduista, olen rakentanut itse. Koira jopa usein näkee rakentamisen --> vieraan tekemissä ruuduissa, se ei A) teidä valmiiksi missä ruudukko B) siellä ei ole mun hajua valmiina.

Maahanmeno l.-tulossa junnaa nyt vähän. Voisi mennä nopeamminkin maahan.L-tulossa vauhti ei ole hiipunut, laukalla tulee. Hmm..

Kaukot: tehty montussa, puunrunkojen takana ja tasasella. Aika hyvä. Tämä tosin voi vaihdella yhdessä yössä surkeasta loistavaan ;)

Hyppynouto + metsku: etenkin emtsku on ilonaihe! Tuo kaikilla alustoilla, sisällä ja ulkona ja varsin ripeästi. Excellent! Hyppynouoto hyvä.

Liikkeestäistuminen, ei huomautettavaa

Seyraamisessa uusi innovaatio: käännökset! Eli käännytään sillä jalalla, jonka suuntaan ollaan menossa! Ihan käänteentekevä, etenkin vasuriin käännökset ovat aika huippuja. Täyskäännös tehdään "tasajalkaa" ;) Suurkiitos vinkistä M L-R:lle!!