Avot läpi palkatta ja loppupalkaksi ruutu.. melko mielenkiintoinen harjoitus. Seuraamiseen en edelleenkään täysin tyytyväinen, paranee kuitenkin. Pysähtyvissä maahanmenossa ei ongelmia, saisi nousta terävämmin ylös. Seisomisen istui, toistolla istui taas perusasentoon ilman lupaa.. Huoh. Kolmannella onnistui, mutta palkkasin ilman perusasentoa. Pitää vahvistaa tätä.

Luoksetulo oli hyvä, käsimerkki tosin hieman liioiteltu, mutta halusin että se nyt onnistuu tässä. Eteenistumisessa törmäsi hiukan.. Perusasentoon siirtymisessä vonkui taas..

Nouto oli hyvä! Vähän lähemmäs olisi saanut tuoda. Tilasin netistä uuden kapulan, jonka laipat ovat matalammat ja vastaavasti tarttumiskappale paksumpi. Taiga tykkää kapulasta selvästi, salamana tarttui ja toi vauhdikkaasti! Hyvä! Eteentistumista pitää hioa vielä.

Jätin kapulan siihen näkyville kentän laitaan ja sitten kaukot. Voisi nousta terävämmin, pitää vahvistaa vielä. Ennen iltaruokaa palkkasin kalkkunasiivuilla ja kas, kun rupesi nousemaan tsäpäkämmin..

Lopuksi palkaksi ruutuun lähetys, jonka takana pallo. Hitto, meinasi lähteä noutokapulalle.. Huomautin ja kutsuin takaisin. Sitten lähti ruutuun, mutta kaarsi vähän vasemmalle kapulan kohdalla, vaikka kapula ei siis mitenkään ollut edes lähellä ruutuun lähetys "linjaa".. Mutta hyvä muistutus. Kokeissa voi olla vaikka mitä romua ruudun, hyppyesteiden ym. liepeillä.

Lopuksi vielä muutama seuraamis-leikki-harjoitus :) Ihan kivasti koira toimi, vaikka ei ollutkaan juuri palkkaa käytössä, ja vaikka treenitaukoa on nyt ollut enemmän..