Lenkillä otettiin paikallamakuu 2min+ YIT:n työntekijöiden parkkipaikalla ;) Autoja ei kyllä ollut, rauhallinen paikka muutenkin, ei liiemmin häiriöitä. Viki taas pomppimassa mukana. Tuli sähäkästi perusasentoon ja pikkuisen jopa ennakoi maahanmenoa. Palkkasin nopeasta liikkeestä. Jäi hyvin paikalleen, ennakoinnistakin saa päätellä, että tietää jo mitä tuleman pitää :). Tosi rauhallisena makoili, vähän haisteli ympärilleen, mutta ei merkkiäkän levottomuudesta tmv. Palkkasin maassa ja vapautin siitä. Hieno homma :-)

Sitten vietiin Viki kotiin ja lähdettiin sataman parkkisnurkkaan tekemään alon liikeet paikallamakuuta ja hyppyä lukuunottamatta. Palkkana lihapullaa ja joku loppupalkkana joku caesar lihahyytelöpatee-jutska sekä jalkapallo ;)

Aluksi herättelin koiraa palkkaamalla parista askelesta ja liikkeellelähdöstä. Sitten otin varsinaisen seuraamisen remmissä. Tosi hyvää tekemistä! Käännökset loistavia, myös vasemmalle. Juoksussa kontakti olisi voinut olla parempi.Kerran tai pari huomautin hihnalla. Muuten ok kontakti, toki vieläkin tiiviimpi voisi olla. Joka tapauksessa tosi hyvi suoritus, erityisen tyytyväinen olen käännöksiin. Täyskäännöstä ei otettu ollenkaan, koska se nyt on vähän vaiheessa. Palkkasin liikeen jälkeen kokonaisella lihapullalla. Vapaana seuraamisessa tein enemmän 90 asteen käännöksiä molempiin suuntiin, nopeaan tahtiin sekä myös pysähdyksiä, jotka unohtuivat vapaana seuraamisessa. Tosi upeeta! Loistavat käännökset ja pysähdykset, ehkä aavistuksen vinot, mutta kuitenkin. Kontakti parempi, myös juoksussa, vähän kerran erkani liiaksi, jolloin lisäkäsky. Hieno seuraaminen kuitenkin tämäkin :) Palkkana taas lihapulla.

Sitten otin luoksetulon. Tuli hyvin ja vauhdilla ei törmännyt mutta oli taas vähän enemmän oikealla kuin suorassa linjassa kanssani. Pari askelta otin taakse ja koira tuli hyvin. Sivulle siirtyminen erinomainen :-)) Palkkasin kehuilla. Liikkeestä maahanmenossa ok valmistavaosuus, kontakti saisi olla tiiviimpi. Meni hyvin maahan ja nousi ripeästi myös ylös. Kehut ja sitten siitä liikkeestä seisominen. Ehkä hieman parempi valmistava osuus, seisominen voisi olla terävämpi, mutta hyvin jäi kuitenkin. Istuminen vähän hidas.

Olen tyytyväinen illan saldoon. Ideana oli tehdä liikkeet koemaisesti ilman palkkaa, paits seuraamiset. Pientä hiontaa vaatii, että saadaan särmää likkeisiin, mutta hyvällä mallilla tämä nyt vaikuttaa olevan. Kontakti liikkeiden välillä erittäin hyvä, seruaamisessakin enimmäkseen hyvä. Vapautus kontaktista repulle ja ruuan jälkeen pelattiin palloa. Kivaa oli :-))