Kaava suht sama kuin maanantainakin. Aloitettiin viritysten jälkeen paikkamakuulla.Nyt oli kellokin mukana joten kolme minuuttia makuutin.Olin samassa paikassa piilossa kuin edelliselläkin kerralla.Nyt pysyi maassa alusta saakka tosi hyvin. Ei ongelmia siis tänään :)

Seuraamisessa tiiviyttä ja oikeaa paikkaa haettiin.Menikin mielestäni paremmin kuin maanantaina.Käännökset oikein hyvät, samoin pysähdykset: suoria ja nopeita. Juoksuosuus parempi kuin viimeksi, hyvä kontakti. Olin ihan tyytyväinen :)

Pysähtyvät vain ohimennen, palkka liikkeen jälkeen molemmista.Ei onkelmia.

Nouto kisamaisesti.Ei yrittänyt varastaa, palautti hienosti laukalla ja tarttui kapulaankin nopeasti.Kapulalla leikittiin välillä.Oli kivaa :)Leikin lomassa pari luovutusta erikseen.Istuu tiiviisti eteen.Noutoa otettaessa liikkeenä, pitää pätäään vähän "vinossa" palauttaessaan ts. ei tapita suoraan nokka kohti mun kasvoja kuten palautusharjoituksessa.Hankala selittää..Tiedä mistä johtuu, kokeeko koira palautuksen liikkeen yhteydessä jotenkin epävarmaksi? Kuitenkin tuo rivakasti laukalla ja istuu ihan tiiviisti eteen.. No, ei aihetua harmaita hiuksia tämä, pitää myös kiinnittää huomiota omaan kroppaan ( vaihteeksi ), etten "kaadu" koiran päälle luovutuksen yhteydessä.

Luoksetulossa suorapalkkaus pallolla pysäytyksestä:lisäksi yksi eteenistuminen erikseen.Vähän ehkä törmää, mutta ei pahemmin.

Kaukoja vähän hinkattiin tänään.Jo ihan treenin aluksi non-stoppina lyhyeltä matkalta kaukoja palkaten joka vaihdoksesta. Nyt sitten pari pallonheitto-palkkaa istumisesta ja muutaman kerran pallo takana ( koiran huomaamatta ).Meni tosi jees! Tein yhden pidemmän sarjan n.viiden metrin etäisyydeltä ja sitten yhden liikkeen vaihtoja kauempaa.Vain kerran ei noussut ekalla.Muutoin tosi hyvin. Ihan tyytyväinen olen tämänkin päivän treeniin :)

Kotona vielä hyppyä.Ei ongelmia itse hypyssä ja istuukin vauhdilla käskyn kuultuaan. Hyvä takaisin hyppy, mutta tarkkana etäisyyden kanssa.Ei saa ajautua liian lähelle estettä, koska silloin eteenistuminen on hankalampaa. Muutoin tosi hyvin!