Yes, käytiin ottamassa hyppyä, pysähtyvät, kaukot sekä l-tulo. Hypyssä ideana oli harjoitella paluuhyppyä, vaikka koira olisikin vinossa esteeseen nähden. Muutama oikein hyvä toisto saatiin aikaiseksi.Taiga istuessaan esteen toiselle puolelle ajautuu minusta katsoen oikealle puolelle estettä. Uskon, että toistoilla saan tämän iskostettua koiran päähän.Tätä vähän hinkattiin tänään.

Kaukoissa hain nyt nopeutta ja säpäkkyyttä istumaannousuun. Tein vaihtoja lähietäisyydeltä ja palkkasin heittämällä pallon taakse.Vieläkin terävämmin voisi toimia.

Pysähtyvissä maahanmeno meinasi jäädä vajaaksi helposti.Lisäksi kämmäsin makupalojen kanssa, jolloin koira joutui hieman nykimään itseään eteenpäin, saadakseen namin. Eli tarkkuutta omaan toimintaan. Taas. Seisomisessa ei huomautettavaa.

Luoksetulossa oli tarkoitus ottaa yksi suora ja yksi pysäytys.T kuitenkin nyt selvästi ennakoi pysäytystä, joten ei otettu sitä ollenkaan.Kerran palkkasin heittämällä pallon selkäni taakse.

Lopuksi leikittiin seuraamista.meni tosi hyvin! Jalkapallon olin piilottanut jo treenin alussa takkini sisään ja sitten vain kuljin ristiin rastiin parkkipaikkaa, tein käännöksiä jne.Taiga pysyi hienosti mukana, upea kontakti ja kaikki.Hienoa!