Olen ollut sanoin kuvaamattoman lasiska kirjoittelemaan tänne.. No, taigan treenit ovat jatkuneet entiseen malliin. Nyt alkaa lisäksi joka perjantainen hallivuoro, jossa meitä on pieni ryhmä treenaamassa tokoa :).Ihan kiva saada avustajia mm.ruudun harjoitteluun ja p-oloihin :)

Taigan kaukot sujuvat jo aika kivasti :)) Nyt väliä on parhaimillaan 3-4 meträ, vaihdot yleensä hyvät. Maahanmeno pitää vielä vahvistaa, tulee helposti eteenpäin. Seisomiseen olen _tosi_ tyytyväinen!

Eilen lauantaina meillä oli MKK:n puolesta pieni tokopäivä Eläinkoulutuskeskuksessa. Taigan kohdalla hiottiin lähinnä metallia, jossa todettiin että metsku vain maahan, kyllä se koira sen sieltä nostaa. Naksuttimen kassa edettiin parissa minuutissa siihen,e ttä Taiga jo tarttui hampaillaan maassa köllöttävään emtalliin ;) Joten taas olin mennyt siihen haplaan, että "se ei halua" ;) Kyllä se haluaa, kun vain pistetään tekemään. Otettiin myös vähän seuraamista, tämä ok, ei huomauttamista. Morriksen kanssa tehtiin p-makuu, neljä minuuttia. Ei ongelmaa :))