Merkkiä, pysähtyvät ja seuraaminen tänään ohjelmassa. Seuraaminen meni paremmin kuin silloin viimkeis.Seurautin  pidemmän pätkän ja palkkasin narupallolla. Lopuksi vielä pelleilyä jalkapallon kanssa, jolloin tosin lähinnä leikittiin seuraamista.Tänään hyvä kontakti ja käännökset :)

Pysähtyvät suorapalkalla.Ei huomautettavaa.Hyvät valmistavat osuudet.

Merkkiä sit. Tää oli jännä. Koira kyllä hoksasi merkin, mutta oli juoksemassa sen ohi ( ikään kuin ruutuun ).Ei se mitään, pysäytin ja Taiga tapansa mukaan pysähtyi heti :) Tehtiin yhteensä kolme toistoa.Viimeisellä koira hakeutui just eikä melkeen oikeeseen paikkaan merkin taakse.Loistavaa! Itse merkkiä ei haistellut tai ollut siitä muutenkaan kiinnostunut, paitsi tietysti kohdisti kulkunsa sitä kohti.Välimatka toki vielä lyhyt.

Lenkillä paikkamakuu venekerholla.Paikka oli vähän kyllä huono, koska yläpuolella kulku jalkakäytävä.Onneksi ei mennyt kuin yksi ihminen ohi. Lisäksi ympärillä oli tuulessa humisevia ja rasahtelevia pressuja, joille veneet oli peitetty, mutta ne eivät Taigaa häirinneet.

Kotona vielä voi-keukot lähietäisyydeltä.Hemmetin hyvät istu-seiso vaihdot! Myös kerran maahan-seiso ja hieno hissiliike tehtiin.