Hahaa, at last! Testattiin illan hämyssä meidän hianot tunnistusnoutokapulat! Otettiin myös kaukoja montussa ja yksi l-tulon maahanmeno, ryökäle kuin taituroi palkkapurin auki ja lotaisi huiviinsa kaikki jäljellä olevat lihapullan palat :D Onneksi tämä tehtiin viimeiseksi :)

Tunnareilla startattiin. Kahdeksan vierasta ja yksi oma. Kapulat olivat rivissä. Meni hyvin kapuloille, haisteli, mutta toi väärän. Oli ikäänkuin kokeilu, että näinkö tämä meni. En sanonut mitään, T sylkäisi väärän pois ja läksi uudelleen hommiin. Nyt toi oikean! Ja näkyi kyllä naamasta, että tiesi itsekin että nyt meni oikein :) Toistolla ( uudella omalla) toi heti oikean. Taigallahan on jännä tapa haistella _kaikki_ kapulat, vaikka oikea tulisi heti vastaankin. Sitten se lopuksi nappaa sen oikean :) Näin kävi nytkin. T tökkii kyllä vähän muitakin, mutta ei yritä ottaa suuhun. Pisteitähän tästä menee, mutta uskon tönimisen jäävän pois itsestään harjoittelulla. Nyt ei puututa siihen.

Kaukot kuopassa. Meni hyvin. Kerran maa-seiso meni istumiseksi, mutta pitääkin kiinni enemmän huomiota oman käskyn selkeyteen: äänensävyyn(!) ja käsimerkkiin,

L-tulon maahanmeno. ok. Voisi olla vielä nopeampikin.