Käytiin yhteislenkillä PT:n ja Doriksen kanssa, mukana myös Viki-papparainen.Otettiin häiriöpaikallamakuu jäänmurtajilla. Vikin sidoin Taigan rinnalle "paikallamkuuseen", ts. Viki sai tehdä ja olla kuten halusi, mutta oli sidottu hihnalla aitaan kiinni ;) Lisäksi PT pyöri Doriksen kanssa edestakas lähettyvillä. Meni hienosti, ei mitään ongelmia.Aika n. pari minuuttia :)

Sitten lenkin jälkeen hiekkakentän viereiselle nurmelle. Aluksi tutusti askeleita ja siirtymisiä. Ei kauheasti kehumista: perusasento hukassa..Intoa kyllä riitti, mutta hutilointia oli liikaa. Peruuttaminen ok, vieläkin kääntyy välillä liian paljon oikealle. Seuraamispätkät, lyhyet sellaiset, olivat ihan hyvä, käännökset samoin.Lelulla seuraaminen myös vietillisesti ok, mutta olisi voinut seurata vielä aavistuksen tiiviimmin.

Pysähtyvät suorapalkalla. No any problem, maahanmenokin ihan kohtalaisen suora ;)Luoksetulo vauhtipalkalla lopuksi

Sisällä kaukoja, palkka jokaisesta vaihdosta. Meni hienosti! Istumaannousut ovat kehittyneet! Nouto oli jännityksen paikka, kun se oli aamulla ollut "taistelua". Nyt meni hienosti, oliko ehkä enmmän nälkä ;) Heti koira otti hyvin kapulan, mtuta olisi voinut istua lähemmäs eteen. Peruutin ja tökin kapulaa ja se putosikin suusta. Tämä tökkiminen oli ehkä vähän tarpeeton, kun aamulla jo pelkässä tuonnissa oli ongelmia. Mutta toisto oli kuitenkin parempi! Nopeasti tarttui kapulaan, istui hyvin eteen ja piti kapulasta kunnon otteella :-) Kiitos ja syömään.

Ruokakuppi on tässä kyllä hyvä. Näin voin helposti vaatia hyvän suorituksen, koska palkka on "täyspotti". Ilmaiseksi ei syödä ;)