Vähän arvelutti parin edellisen päivän himmailun takia vetää tämän päivän treeni, mutta ihan kohtuullisesti meni kuitenkin :)

Oltiin pitkästä aikaa päivänvalossa harjoittelemassa, Vikingin "etuparkkiksela", missä laiva-aikaan on runsaasti autoja, eikä siinä voi yleensä treenata. Nyt ei ollut laivaa satamassa, joten lääniä piisasi. Häiriöitä vähänlaisesti.

Aluksi tutut peruskuviot kontakteineen: menikin jo ihan normaalisti :) Seuraaminen kolmella suoralla ja yhteensä neljällä käännöksellä ja kahdella täyskäännöksellä. Kerran pysähdys ja lisäksi juoksuosuus. Ei palkkaa välissä. Meni ihan ok: käännökset pääasiassa hyviä, täyskäännös voisi olla terävämpi ja yksi vasuriin käännös oli hieman väljä.Juoksuosuudessa kontakti putosi. Pysähtyminen vino, mutta pienellä korjauksella suora. Palkka koko likkeen jälkeen. Ei suurta aihetta hurraamiseen, mutta huonomminkin olisi voinut mennä. Vielä enemmän sähköä saisi touhussa olla, mutta makupala palkalla on vaikea odottaa mitään ylitsepursuvaa: lelupalkalla haettava särmää.

Sitten otin saman kuvion uudelleen, edelleen hihnassa. Meni paremmin. Käännökset hyviä ja juoksuosuus myös, josta palkka.Myös käännökset nyt ok.Ilemisesti tarvitsi siis vähän käynnistystä.

Sitten liikkeinä pysähtyvät. Maahanmenossa valmsitava osuus olisi pitänyt lähteä terävämmin. Maahanmeno olisi voinut olla nopeampi. Istumaan nousussa etujalkoja voisi vetää tiiviimmin alle.Edelleen. Seisominen parempi: hyvä valmistava osuus, pysähtyi hyvin ja istui hyvin vasta käskystä. Ei yrittänyt ennakoida :) Perusasennost tänään muutenkin hyvät, ei hidastelua :)

Luoksetulo hyvä. Hyvä vauhti ja hyvä eteenistuminen.Sivulle siirtymisessä vähän ääntä ja ilmahyppy, mutta ei vaarallista. Sitten tehtiin vielä seisominen ja maahanmeno suoraplakalla ja palkkasin myös pari ekrtaa seuraamisen likkeellelähdöstä ja ikäänkuin pysähtyvän valmistavasta osuudesta.

Sitten palkkioksi vielä ruutu, jonka takana pallo. Ihan hyvä lähtö, vauhti ei päätä huimannut, mutta koira ei  teitenkään ollut varma oliko ruudussa nyt pallo vai mitä.Ihan suoraviivaista etenemistä, ja onneksi hokasi pallonkin. Ihan ookoo.

Sitten vielä pelattiin fudista :)

Kyllä tuolla ykkösen saa, mutta henkilökohtaisesti tykkäisin vielä täpäkämmästä suorituksesta.Pitää haeskella pallon avulla särmää..