Vkl:n jälkeen taas treenaamassa. Paikallamakuuseen olisin odottanut vähän häiriötä, mutta hilajista oli: pari autoa meni tiellä ohi, ei muuta. Joten en oikeastaan päässyt lainkaan kouluttamaan, mtuta tulipahan saatua rutiinia tähänkin. Aikaa kului reilusti päälle kaksi minuuttia, kun odottelin niitä häiriöitä..Palkka pysymisestä ja istumaannoususta. Seuraamisessa käytiin läpi kaikki "osa-alueet", eli palkkasin perusasennosta, liikkeellelähdöstä, itse liikkeen aikana, käännöksistä sekä pysähtymisestä. Aluksi oikeallekäännöksessä väljyyttä, mutta parani, kun vähän vaati. Vasemmalle ok.Aluksi seruaaminen muutenkin jo vähän turhan painostavaa, pitää aktsoamitä tälle tehdään.Täyskäännös vähän hakusessa: koira on pyörähtää jotenkin niin, että on kauhean edessä käännöksen jälkeen. Pitää ottaa taas rauhallisemmin tämä treenin alle.Alkoi kyllä toistoilla sujua.Kokonaisuutena seuraaminen kuitenkin ihan jees :) Intoa ainakin. Juoksuosuus hyvä :)

Liikekestä maahan nopea, mutta vino. Makupalapalkalla sain suoruutta. Seisomisessa suorapalkka pysähtymisest' sekä pysymisestä. kaksi tositoa tästäkin, kuten maahanmenosta.

Luoksetulossa kirjaimellisesti törmäiltiin. Palkkasin vauhdista ja tuttuun tapaan paiskasin pallon jalkojeni välistä. No T tuli tuhatta ja sataa ja ajettelin siirsin jalkaani, jotta se mahtuisi itsekin juosemaan jalkojeni välistä pallolle. Ei ihan mennyt putkeen, Taiga nimittäin törmäsi jalkaani niin vauhdilla, että kaaduin itsekin..Eipä tuo haitannut, vaan T juoksi heti tärskystä selvittyään hakemaan pallonsa ;) Hyvä ettei käynyt mitenkään. Toistolla  vauhtiakin oli ihan entiseen malliin, mutta nyt en enää siirrellyt heiton jälkeen jalkojani. Eka eteenistuminen oli hidas vauhtinen ja jäi liian kauas. Kaksi toisto aparemmin, pallo leuan alla, josta tiputin sen sille. Tällä tavoin koiran saa lähemmäs: jos tiputtaa namin suusta, se jää helposti liian kauas.Eli melkoiset luoksetulosulkeiset.Sitä sivulle siirtymistäkin pitäiis varmaan harjoitella?