Eli palkatta otin seuraamisen, pysähtyvät sekä osin kaukot. Palkalla sitten loput, paitsi paikkamakuuta ei nyt otettu ollenkaan.

Aloitettiin hypyllä.Nyt oli tarkoitus tutkia, miten koira toimii kisamaisessa tilanteessa, eli palkka sitten vasta liikkeen jälkeen. Taiga hyppäsi vähän betoniporsasta raapaisten ja istui ripeästi käskyn jälkeen.Ei taaskaan ollut suorassa linjassa esteen kanssa, mutta sepä olikin nyt se idea, mitä halusin tarkkailla. Ja hienosti meni! Ilman mitään apuja, Taiga palasi esteen kautta. Palkka suoraan tästä :)) Hienoa! Fiksu likka!

Seuraaminen oli ok. Pari kertaa kontakti kävi muualla, mutta suurimmaksi osaksi meni hyvin.Eka pysähdys oli hidas.Loput parempia.Tein useamman pysäytyksen, paljon käännöksiä ja juoksuosuuden.Juoksuosuus oli hyvä.Seuraaminen parani loppua kohden.Ok käännökset.

Pysähtyvissä ei huomautettavaa.Nopea maahanmeno ja terävä pysähdys.Hyvät perusasennot ja valmistavat osuudet :)

Luoksetulo oli arvoitus.Tarkoitus oli palkata pallolla ehti pysähtymisen jällkeen.Eka pysähdys liian hidas.Otettiin uusiksi ja nyt pysähtyi paremmin, mutta vieläkin terävämmin voisi pysähtyä. Lopuksi vielä suorapalkka pallolla. Hitsi, kun en nyt tunnu löytävän tasapainoa vauhdin ylläpitoon ja toisaalta nopean pysähtymisen harjoitteluun..Joka tapauksessa pysäytys on tärkeämpi tässä liikkeessä, joten sen pitäisi kokeessa onnistua.

Kaukot sitten.Ekasta perusasennosta maahanmenosta palkka, samoin ekasta istumisesta ( väliä 5 m. ) loput vaihdot ilman palkkaa. Meni hienosti! Hyvät, rauhalliset vaihdot :)

Nouto luoksetulona, kapula puolessa välissä. Aluksi T oli vähän pihalla ;) Käskyllä lähti tulemaan, ohitti ensin kapulan, mutta teki heti tiukan uukkarin ja otti kapulan sen näköisenä, että jotain taisi unohtua ;) Vahvistin vielä tuo käskyllä.Hyvä palautus, hieman autoin, mutta nyt sentään toi kapulan suoraan eikä lähtenyt viemään sitä muualle :) Palkka tästä. Uusiksi sama homma, taas meinasi kapula jäädä, mutta itsenäisesti palasi sen hakemaan ja toi ok :) Vielä oikea nouto. Taiga oli innoissaan.Hyvin kapulalle, nopea tarttuminen ja palautti laukalla.Istui hieman liian kauas aluksi, mutta korjasi itse :) Tähän oli hyvä lopettaa  :) Pieni tauko teki siis selvästi liikkeelle hyvää.

Kotona ruokakupilla metallia. Nyt ottaa jo alempaakin kapulan suuhunsa ( kapula edelleen kädessäni ).Ei nauti metallista, mutta ottaa ja pitää rauhallisesti. Eipä sen ihmeempiä tarvitse tehdäkään :)