Kirjoittelu on ollut hiljaista, mutta kotona nettiyhteys on niin epävarma ( ei kannata hommata mokkulaa.. ), että kirjoittelu on sen vuoksi jäänyt. Mutta me olemme harjoitelleet! Metallikapulan nouto sisätiloissa sujuu jo ok, vähän ripeämmin saisi tarttua ( ikuisuusongelma ), mutta nyt jo kuitenkin _haluaa tuoda kapulan, vaikka se ällöttää.

Ulkona kokeiltiin eilen ja toissapäivänä. Yrittää ja yrittää, mutta matalalaippainen kapula on vaikea nostaa pehmeästäm hiekasta/nurmelta. Pitäisi nyt ottaa asiakseen ostaa isompilaippainen kapula: koira saisi helpommin hampaat putken alle.

Kaukoissa takapakkia, voi kettu!Tulee seisomaan nousussa eteenpäin oikein loikalla :( Ja tämä kun on mennyt pitkään jo niin hyvin. Plääh! Maahanmeno vaatii edelleen hiomista, niin helposti tulee eteenpäin. Pitää nyt alkaa miettiä palkkausta uudelleen

Luoksetulosta maahanmeno voisi sujua paremmin, mutta kun se tulee kuin ammuttuna luo, vaikka kuinka anti-innostavasti annan luoksetulokäskyn.

Ruutu on sujunut ok. Olen alkanut piilottamaan vähän palloa, tämä on vähentänyt sitä, että koira jää seisoksimaan ruudun etureunalle. Hahmottaa kyllä nyt hyvin, hakee vihjesanalla oikeaoppisesti ruudun katseellaan. Pysähtyy loistavasti käskystä. Seuraamiseen tuloa ollaan harjoiteltu erikseen, tämä sujuu hyvin.

Liikkeestä istuminen ok, hieman joudun rytmiä vaihtamaan käskyä annettaessa: tähän pitää kiinnittää huomiota.

Eilen tehtiin ryhmätreeneissä, jotka ovat siirtyneet Munkkaan, hyppynouto piiiitkästä aikaa: 2 toistoa, molemmat nappiin. Vahvistin paluuhyppyä.

Seuraaminen vaihtelevaa. Pääsääntöisesti ok. Olen vahvistanut vasemmalle käännöksiä, sekä sitä, että askelissa suu pysyisi kiinni ts. ei haukkuisi uberkimeällä äänellä..