Huh, että oli taas kylmä.Ei satanut mitään, mutta pakkasta oli viitisen astetta ja tuuli _paljon_. Mutta eipä haitannut :) Hyvät seuraamiset ja käännökset myös! Istuminen vielä arpapeliä..Eka yritys menee ihan harakoille yleensä..

Liikkeestä maahan nyt oikein hyvä, vähän vino tosin..Palkkaa naksulla liikkeestä ja sitten pysymisestä/perusasennosta.

Luoksetulone teenistuminen ei ekalla yrittämällä ollut kovin hyvä.Toistolla selvästi parempi.

Ruutua lävistäjän suuntaisesti. Pallo ruudun takana.Eteni hyvin, mutta nyt tuki ekaa kertaa pitkään aikaan kulmamerkin.Löysi kuitenkin pallon, osasi selvästi etsiä sitä.Hahmotti siis kulmamerkin ainakin..Toistolla huijasin sitä, ja olinkin vain vievinäni pallon ruutuun. Lähti hyvin, mutta käsky olisi pitänyt huutaa aikaisemmin.Vauhtia oli sen verran paljon, että koira pysähtyi ruudun takarajalla.Siitä en enää saanut sitä kunnolla ruudun keskelle, koira vain pyöri hämmentyneenä eestaas.Pitää siis alkaa treenata koiran ohjaamista _ruudussa_! Naksuttimen kanssa opettaa se menemään ihan ruudun keskelle. Muutoin pidän plla ruudun takana hyvänä tapana opetlela ruutu, koska se vie kiinnostusta niistä kulmatötsistä ja tuo vauhtia. Oman käskyn kanssa tarkkana! Jos vauhtia on sata, niin käsky mieluummin vaikka pikkaisen ennen ruutua..

Ihan hyvä harjoitus tänään, sekä mahsollista koetta varten ( juoksu on nyt lähellä..) että tulevaisuudenkin treenaamista ajatellen. Mikäli kokeeseen päästään, ovat ongemakohdat tiedossa: maahanmeno on vino ja liikkeestä pysähtyminen perusasentoon vielä vinompi ;) Tuntuu, ettei siihen ole mitään lääkettä, vaikka kuinka yritän omaa kroppaa kääntää toiseen suuntaan ja siten saada asentoa suorempaan..Palkkaa tippuu tietenkin vain oikeasta, mutta sitkeästi se jaksaa tyrkyttää tuota vinoa..Olen tietenkin joskus erehdyksissä palkannut sen siitä..

Sivullesiirtymiset ovat viimepäivinä sujuneet hyvin