Taiga oli lenkkeillyt pitkät pätkät päivällä, joten se oli hieman kuumissaan jo valmiiksi harjoitusten alkaessa. Mukana oli kaverini PT, joka pisti ruudun kasaan ja pallon taakse. Aluksi tehtiin seuraamista, askeleita ja peruuttamista. Taiga haukkui ja volisi kurkku suorana! Tai no, perus-seuraamisessa se piti suunsa kiinni. Onneksi pääsin palkkaamaan muutamasta hiljaisesta hetkestä.Loppujen lopuksi oli hiljaa myös lopputreenin, kuten perusasentoon siirtymisten aikana :)

Seuraaminen muuten jees, mutta käännökset olisisvat saaneet nyt olla aavistukset terävämmät.

Avo-luoksetulo-liikkeenä. Se oli kympin suoritus! :) Maahan meno tolpankierrolla: onnistui hienosti!

Juoksusta maahanmeno ihan ex tempore ja suorapalkkaus. Toimi niin ikään, jee :)

Ruutua sit. Ajautui oikealle puolelle ruutua, meni kuitenkin sisään etutolppien välistä. PT arveli, että aurinko paistoi koiran silmiin. Sitten ilman palloa, mutta olisi kannattanut ensin tehdä toisto siten, että pallo olisi ollut oikealla puolella ruutua..Nyt T nimittäin ajautui uusiksi vasemmalle. Pysäytin sen ja kävin näytämässä keskustaa. Uusi ohjaus ja palkka, kun oikeassa paikassa. Sitten tehtiin vielä niin, että pallo oli oikealla ruudun takana. Se meni hyvin :)

Kaukoja vielä läheltä. Istuminen olisi saanut olla hieman terävämpi, mutta koira oli kieltämättä aika hiki hatussa jo tuossa vaiheessa..Pari maahanmenoa yritti heittäytyä eteenpäin..Pitää alkaa palkata taaksepäin myös maahanmenosta nyt hetken. Sitten sain hyvä harjoituksen seisomasta istumaan -liikkeeseen. Istuminen (peruuttaen) palkkan heitin taakse, uusi liike -> palkkaa taakse.Näin saadaan välimatkaa mukavasti pidennettyä ihan huomaamatta ja hauskana leikkinä :) Nyt pakitus-istuminen onnistui jo hyvin.