Eli uutta vuotta juhlittiin ja heti sen jälkeen käänsimme katseet todenteolla kohti avointa-ja voittajaluokkaa. Tässä välillä ollaan lisäksi harjoiteltu joka päivä kaukoja ja/tai noutoa.

2.12 Sataman parkkipaikka

Ruutu nopeasti kasaan parkkiksen kulmille ja sillä aloitettiin. parin kontakti ja askelharjoituksen jälkeen. Koira oli intopinkeenä. "kentällämme" juoksenteli, kirjaimellisesti, kaksi virolaista kultsua omistajineen, joskin olivat sentään toisessa laidassa parkkista. Kerran meinasi kuitenkin tulla yhteentörmäys ;) Taiga ei häiriöistä juur välittänyt.

Ruutu ok. Sekä pallon kanssa että pysähdyksellä+maahanmenolla.Lupasin pyhästi keskittyväni siihe, että T ajautuisi enempi ruudun keskelle, kun tuntuu ajautuvan herkästi oikealle puolelle. Eli konstiksi mietin pallon sijoittamista enempi ruudun vasemmalle puolelle. No, juoksi kuitenkin hyvin ruutuun ja hahmotti sen hyvin ( ainakin ne oikeanpuoleiset kartiot ;) ) Pysähdys ja maahanmeno ok.

Pysähtyvät liikkeet suoraplakalla, sekä palkka pysymisestä.Kävin koiran takana, kuten avo-luokassa tehdää. No problems, paitsi maahanmenon vinous.Muutoin hienosti.Ei liikkunut seisomisessakaan.

Luoksetulo liikkeenä ekaa kertaa. Vauhtia hyvin, mutta pysähdys ei kovin nopea. Luulen että asfalttialusta vaikutti asiaan. Hyvä loppuosa myöskin ja hyvä eteenistuminen-> pallo. Hyvä suoritus ekaksi yritykseksi :) Sitten pari suoraa luoksetuloa päälle. Seuramista en tehnyt kuin muutaman kyhyehkön pätkän, rättipalkalla.

Lopuksi kevennykseksi noutoa, eli kapulalla pelailua. Kerran ravasi kapulan kanssa, vaikka innostinkin..Nooh, suurimmaksi osaksi laukalla. Hyvä ote kapulasta! Vähän kapulasta taisteltiinkin.En usko että pureskeluongelmaa tulee.

Tosi kviat reenit :)

3.12 Homma uusiksi.

Aloitettiin luoksetulolla alkuviritysten jälkeen. Pysähdys ei nytkään järin nopea. Toistolla heitin pallon samantien. Sitten yksi pallon heitolla taaksepäin.Nyt taas suoria enempi!

Pysähtyvät kuten eilen, nyt naksukin mukana.Oikein kivaa!

Seuraamista enempi kuin 2.1. Pääasiassa hyvä kontakti ja into, käännökset ajoittain olisivat saaneet olla tiiviimmät. Vähän otti häiriötä kadulla rähisevästä koirasta.

Sitten taasen kapulaleikkiä ja pois :)